Healing behandeling eigenaar en dier samen.

 

 

 

Naar aanleiding van een intuïtief gesprek met een dier of behandeling, blijkt dat een trauma/verstoring of blokkade bij het dier vaak dezelfde is als van de mens (verzorger). Het is vaak zo dat mensen en dieren bij elkaar komen volgens een bepaald zielscontract. Dieren zijn vaak heel energetisch verbonden met hun mens of verzorger en daardoor worden vaak diepe wonden geraakt in een sessie met mens en dier. Ook kan het andersom zijn, dat de eigenaar klachten heeft, zowel fysiek als emotioneel als mentaal en deze van het dier overneemt. Ik kan een sleutel vormen om zowel jouw leven, als van jouw dieren te transformeren naar healing. 

Probleemgedrag van dieren wordt vaak opgelost met gedragscursussen of trainingen wat natuurlijk geweldig is, maar er wordt snel vergeten dat een dier de verzorger heel snel spiegelt. Jullie hebben immers een zielscontract een energetische verbinding, en jouw dier komt altijd in jouw leven met een bepaalde reden, voor een hoger doel. Jouw dier wil altijd dat jij je goed voelt, ook al gaat dit ten kosten van het dier  zelf. Daarom vind ik mijn werk met dier en eigenaar heel waardevol. 

Loop je even vast in het leven, of zie je dat jouw dier ineens gedragsveranderingen ontwikkelt? Ben je bereid om zelf te helen, en daardoor ook jouw dier(en) te helen? 

 

Daarom heb ik nu de dienst erbij om samen een healing te ontvangen.

Deze doe ik op locatie, het zou fijn zijn als er dan een rustige plek is waar ik dan kan werken en waar ik mens en dier naast elkaar kan hebben.

  • een voorgesprek
  • ongeveer 60 minuten healing
  • na gesprek

 

In overleg ook op afstand mogelijk.

 

U kunt een behandeling zelf inplannen in mijn online agenda bij routes.