Fysieke behandeling van dieren

Mijn werkgebied is door geheel Nederland, en om dat in goede banen te leiden worden er locaties gepland en routes voor huis- of stal-bezoeken. 

Behandelingen

Intake fysieke behandeling

In de dagen vóór de fysieke behandeling maak ik, middels een foto, eerst op afstand contact met het dier. Ik ga intuïtief in gesprek met het dier.

Aan de hand van een bodyreading wordt duidelijk waar de behoeften liggen, en het dier geeft zelf aan welke behandelingstechnieken nodig zijn en welke de voorkeur heeft. Heel vaak is dit een combinatie van meerdere technieken.

Tijdens de fysieke behandeling wordt het verslag van de bodyreading besproken en wordt u door mij geinformeerd waar de behoeften liggen en wat de behandeltechnieken inhouden en voor uw dier doen. 

 

Paarden en hoefdieren

Duur 120 tot 140 minuten / inclusief reading tot maximaal 5  vragen.

 

Investering:       € 95,- 

incl. BTW / excl. eventuele reiskosten.

 

Huisdieren

Duur 90 tot 120 minuten / inclusief reading tot maximaal 5 vragen.

 

Investering:       € 75,- 

incl. BTW / excl. eventuele reiskosten.

Fysieke behandeling (vervolg behandeling)

Paarden en hoefdieren

60 tot 90 minuten, behandelen middels diverse technieken.

Investering:      € 65,-

incl. BTW / excl. eventuele reiskosten.

Optioneel:      Reading tot maximaal 5 vragen, duur 30 minuten; € 20,-

 

Huisdieren

60 minuten, behandelen middels diverse technieken.

Investering:      € 45,-

incl. BTW / excl. eventuele reiskosten.

Optioneel:      Reading tot maximaal 5 vragen, duur 30 minuten; € 20,-

Voor extra vragen reken ik een meerprijs van € 2,50 per vraag !!

Healing behandeling eigenaar en dier samen

  • Voor gesprek
  • Reading tot maximaal 5 vragen aan het dier bespreken, deze doe ik thuis eerst aan de hand van een foto.
  • 60 minuten healing, een combinatie van verschillende methodes.
  • Na gesprek
  • Duur totaal 90 tot 120 minuten

Het is fijn als er een rustig plekje is waar ik de eigenaar en het dier samen een healing kan geven.

Investering:       €95,-

incl. BTW/excl. eventuele reiskosten.

 

Wat kan je verwachten?

 

In de dagen vóór de fysieke behandeling maak ik, middels een foto, eerst op afstand contact met het dier. Ik ga intuïtief in gesprek met het dier. Aan de hand van een bodyreading wordt duidelijk waar de behoeften liggen, en het dier geeft zelf aan welke behandelingstechnieken nodig zijn en welke de voorkeur heeft. Heel vaak is dit een combinatie van meerdere technieken.

De fysieke behandeling volgt aan de hand van het verslag van de eerdere bodyreading op afstand. Ik neem u daar tijdens de behandeling dan ook in mee. 

Ik doe altijd een bodycheck met acupressuur en palpatie en bekijk het lichaam energetisch samen met de chakra's. En voel dan wat het dier ook allemaal heeft aangegeven en waar ik de aandacht op mag vestigen.

Een greep uit de behandelingstechnieken zijn: Acupressuur; Biomechanica; TTouch en Equine touch; Integrated Energy Therapy;  Merkaba healerHealing behandeling eigenaar en dier samen; Soul retrieval; Trauma release; Chakra healing; Kruiden en healing; Edelsteentherapie 

 

Vaak is een eerste behandeling als een soort scan, waarbij van alles los komt en al opgeruimd mag worden. Een tweede behandeling kan er vaak al dieper ingegaan worden en verder tot de kern gekomen worden. Soms is dan nog een behandeling nodig om alles restjes op te ruimen, met het doel dat oorzaken blijvend opgelost zijn. Uiteraard is dit per dier en problematiek verschillend en pas gaande weg in te schatten.

 

Na de behandeling, kunnen dieren zich anders gedragen dan we van ze gewend zijn. De behandeling heeft namelijk iets in gang gezet. Soms zijn dieren juist superfit en vrolijk, maar er zijn ook dieren die juist meer gaan drinken en dus ook meer plassen om afvalstoffen kwijt te raken. De volgende symptomen komen ook met regelmaat voor: vermoeid en stram; stijf; neusvloeiing; diarree.

Een healing behandeling kan nog weken doorwerken en daardoor kan een dier ook ander gedrag vertonen. Mochten de klachten of gedrag toch na weken toch niet veranderen.

Dan is een tweede behandeling zeer raadzaam zodat het alles wat al losgemaakt is ook verder opgeruimd mag worden.

Voor paarden geldt: Na een behandeling 3 dagen niet intensief trainen of op wedstrijd.

 

Notes:

Bij lichamelijke klachten, is een diagnose van een dierenarts of specialist aan te raden.

Bij vage klachten, biedt een healing vaak verlichting. Healing ondersteunend worden ingezet, ook wanneer er medicijnen gebruikt worden, andere medische behandelingen ondergaan worden, en het versterkt behandelingen zoals natuurgeneeskunde, homeopathie, osteopathie, chiropractie.

Het zelf genezend vermogen van het dier wordt door een healing geactiveerd. Er wordt door mij geen diagnose gesteld, noch garanties afgegeven. Het heeft mijn voorkeur dat er bij aandoeningen contact gehouden wordt met reguliere dierenartsen en/of andere professionals.