MEERVOUDIG MERKABA HEALER

Heel graag wilde ik nog een andere healing techniek leren. En zelf liep ik met vragen, waar ik tijdens mijn werk en mijn persoonlijke spirituele ontwikkeling tegen aanliep, maar ik had geen idee bij wie ik daar voor moest zijn. Tot dat ik 3 dagen achter elkaar wakker werd met het woord Merkaba in mijn hoofd. Geen idee wat dat woord betekende en zodoende ging ik googelen. Ik kwam meteen op de website van Aurora Spiritueel Centrum. En daar vond ik wat ik zocht. Inmiddels ben ik gediplomeerd meervoudig master Merkaba Healer en heb al een hele hoop antwoorden op mijn persoonlijke groei en vragen beantwoord gekregen. Gelukkig kan ik hier nog verder leren en groeien. En ik verheug me op elke module die ik daar nog mag leren en ben ik Johan van Lier daar ontzettend dankbaar voor.

 

Maar doet een Merkaba Healing nu precies?

 

Wat is Merkaba

Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximaal bereikbare grootte. Dit verruimde bewustzijnsveld wordt een merkaba genoemd. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen totale geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam.

 

Een Merkaba Healing kan leiden tot een verandering, verbetering, verlichting, harmonisering en zelfs tot een totale healing van je klacht(en). Je kan hulp ontvangen voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Het resultaat van de heling is per persoon verschillend omdat deze altijd in overeenstemming is met de zielsopdracht die je voor dit leven hebt en of je eraan toe bent om volledig geheeld te worden. Dit type heling blijkt krachtig te werken. De belangrijkste reden hiervoor is dat ik als heler door het gebruik van de Meervoudige Merkba technieken met een verruimd bewustzijn kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via mij door kunnen stromen naar de cliënt. Het is mogelijk dat de klachten eerst verergeren voordat de verbetering optreedt. Oorzaken liggen soms dieper en dit kan wat geduld vragen. Ook weten we lang niet altijd wat op het allerhoogste niveau de bedoeling is voor deze persoon.

Zelf werk ik hierin met meerdere technieken:

Pranawerk, de heilige graal, de ankh, de elohimvlam, DNA 13 strengs, de Djed, de Levensboom, de Staf van Hermes, witte vuur van An, en werken met sterrenconnecties.

 

Sommige van deze behandeling kan ook bij dieren toegepast worden. En is uiterst geschikt voor een afstands healing. Ook voor een groeps healing en aarde healing is deze techniek heel krachtig.