Huis-, erf- of stalreiniging

 

Voel je je niet meer prettig in je eigen huis? Ervaar je onverklaarbare gebeurtenissen, slaap je slecht, of heb je last van onverklaarbare klachten?  Of hebben je dieren opeens last van gedragsveranderingen of is er onrust opeens tussen dieren onderling, of zie je je kat of hond naar dingen kijken die jij niet ziet? Dan kan je huis mogelijk energetisch verontreinigd zijn. Als ervaren energetisch therapeut bied ik de oplossing: een krachtige energetische huis-, erf- of stalreiniging en space clearing om de negatieve energieën in je huis, erf of stal te transformeren.

 

Wat is een energetische huis-, erf- of stalreiniging?

Een energetische huis-, erf- of stalreiniging is een diepgaande schoonmaak van uw woning, erf of stal, waarbij ongewenste en verouderde energieën worden verwijderd. Deze energieën kunnen zich manifesteren als negatieve emoties, entiteiten of verstoringen. Het herstellen van de energetische balans heeft een positieve invloed op jouw welzijn, gezondheid en de harmonie binnen jouw huiselijke omgeving. Maar ook voor jouw dieren en hun woonplek.

Herken de signalen van een energetisch verontreinigd huis, erf of stal.
  • Bij het betreden van je huis voel je direct een gespannen en onprettige sfeer.

  • Bepaalde ruimtes in je huis geven je plotseling sombere, verdrietige of vermoeide gevoelens.

  • Ondanks dat de verwarming aanstaat, ervaar je koude plekken in huis.

  • elektrische apparaten doen raar, lampen knipperen.
  • dieren zijn onrustig, slapen slecht, hebben gedragsveranderingen, zien dingen die wij niet zien.

 

Werkwijze voor een effectieve reiniging

Mijn persoonlijke werkwijze begint met een vertrouwelijk gesprek waarin je jouw ervaringen en klachten kunt delen. Vervolgens ga ik aan de slag met de energetische reiniging, waarbij ik verschillende technieken en hulpmiddelen gebruik om de negatieve energieën te transformeren.

 

Tijdens de reiniging kan ik gebruik maken van verschillende instrumenten, zoals klankschaal, drum, smudge en edelstenen. Het kan zijn dat ik edelstenen achterlaat in een special gridwerk. Deze krachtige tools helpen bij het reinigen en zuiveren van de energetische lagen in je huis.

Na de energetische huis-, erf- of stalreiniging sluiten we af met een kort gesprek. Ik deel graag mijn bevindingen met je en geef je inzichten en advies om de positieve energie in je huis te behouden. 

 

Investering:

Per uur:

Huis, Erf of stal € 100,-

Deze prijzen zijn exclusief de reiskosten.

 

Wil je een huis-, erf- of stalreiniging neem dan contact met mij op via de mail:

info@dedierensleutel.nl