EXTRA'S

 

MEERVOUDIG MERKABA HEALER

Heel graag wilde ik nog een andere healing techniek leren. En zelf liep ik met vragen, waar ik tijdens mijn werk en mijn persoonlijke spirituele ontwikkeling tegen aanliep, maar ik had geen idee bij wie ik daar voor moest zijn. Tot dat ik 3 dagen achter elkaar wakker werd met het woord Merkaba in mijn hoofd. Geen idee wat dat woord betekende en zodoende ging ik googelen. Ik kwam meteen op de website van Aurora Spiritueel Centrum. En daar vond ik wat ik zocht. Inmiddels ben ik gediplomeerd meervoudig master Merkaba Healer en heb al een hele hoop antwoorden op mijn persoonlijke groei en vragen beantwoord gekregen. Gelukkig kan ik hier nog verder leren en groeien. En ik verheug me op elke module die ik daar nog mag leren en ben ik Johan van Lier daar ontzettend dankbaar voor.

Lees meer »

INTEGRATED ENERGY THERAPY

Nooit gedacht dat ik ook healingen zou gaan doen bij mensen, dat vond ik nog spannend en eng. Want bij mensen kun je toch van alles tegen komen wat geen onvoorwaardelijke liefde is, en dieren waren daarom voor mij veiliger om mee te werken.

Lees meer »

HEALING CIRKEL VOOR DIEREN REVIEW

Bij een healing Cirkel voor dieren neem ik meerdere dieren tegelijk mee in de healing. Ook werk ik tijdens de healing met edelstenen en elk dier geeft aan welke edelsteen hij of zij wil ter ondersteuning in de healing.

Lees meer »