INTEGRATED ENERGY THERAPY

Nooit gedacht dat ik ook healingen zou gaan doen bij mensen, dat vond ik nog spannend en eng. Want bij mensen kun je toch van alles tegen komen wat geen onvoorwaardelijke liefde is, en dieren waren daarom voor mij veiliger om mee te werken.

De Integradet Energy Therapy heeft voor mij de doorbraak gebracht dat ik steeds meer in mijn eigen kracht kwam te staan en met behulp van de ondersteuningen van de engelen, dat ik het voor mezelf veilig genoeg vond om ook mensen te gaan behandelen. Nooit gedacht dat ik deze methode zo fantastisch vind voor mijn eigen ontwikkeling en als kers op de taart, daar ook nog mensen en dieren mee mag helpen. 

 

Maar wat is Integradet Energy Therapy?

Kortweg IET, Integrated Energy Therapy is een zachte vorm van energie therapie die werkt met de energie van Engelen. Met IET worden op een zachte en eenvoudige wijze blokkades uit het menselijk energieveld verwijderd. 

In en om ons lichaam is een elektromagnetisch veld. In dit veld worden alle energie-indrukken van onze ervaringen opgeslagen. Zolang ons elektromagnetisch veld "schoon" is stroomt de energie er doorheen en ervaren we dat alles in ons leven als vanzelf gaat. Maar als er iets gebeurt dat we niet of niet helemaal kunnen verwerken dan blokkeert deze ervaring een stukje in ons elektromagnetisch veld. Net zoals steentjes in een rivier de stroming kunnen veranderen.


Waardoor blokkeert onze energie?
Onze energie kan onder andere geblokkeerd worden door: fysieke trauma's, operaties, ziektes, uitputting, ondervoeding, emotionele crisissen, onderdrukte gevoelens en/of emoties, stress, angst, beperkende gedachten en karma. (Karma is alles wat onze ziel uit vorige levens meeneemt om alsnog te leren. Karma herkennen we meestal aan patronen die al in onze kindertijd ontstaan en steeds herhalende gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld; verlies van dierbaren, alcoholisme, op anderen gericht zijn of jezelf wegcijferen).
Een energieblokkade weerhoudt ons ervan te zijn wie we werkelijk zijn en kan resulteren in gebrek aan spontaniteit, energietekort en zelfs ziekte.
Het is dus aan te raden regelmatig ons energieveld te reinigen, net zoals we bijvoorbeeld naar de tandarts gaan om ons gebit te onderhouden.


Blokkades ontstaan door verschillende oorzaken, bijvoorbeeld:
➢ Wanneer we nog te jong zijn om de situatie te begrijpen
➢ Wanneer we de neiging hebben alles vast te houden om onszelf te beschermen (moeite hebben dingen los te laten),
➢ Wanneer we ons slachtoffer voelen van de omstandigheden (door bijvoorbeeld aanhoudende fysieke, emotionele of mentale stress of door bijvoorbeeld de zorg voor chronisch zieke dierbaren)
➢ Wanneer we heftige ervaringen hebben zoals misbruik, emotionele /geestelijke of lichamelijke mishandeling of afwijzing.

De energie indruk die met deze gebeurtenis te maken heeft, wordt opgeslagen in ons energieveld om later alsnog verwerkt te worden. Alleen onverwerkte energie indrukken blokkeren onze energie (vormen een steentje in de rivier) en hoe meer onverwerkte gebeurtenissen we ervaren hoe meer onze energiestroom beperkt wordt.
Van onbewust naar bewust.
Dit proces is onbewust en automatisch, en pas wanneer ons lichaam een fysiek, emotioneel of mentaal signaal geeft, worden we ons bewust dat er iets aan de hand is. Herhalende situaties, herhalende negatieve en / of belemmerende gedachten, familiepatronen of andere patronen geven ook aan dat er sprake is van een energie blokkade. Weet dat wanneer zich iets aandient, het tijd is om geheeld te worden.

 

De Integradet Energy Therapy werkt ook heel erg fijn bij dieren.