HEALING CIRKEL VOOR DIEREN REVIEW

Bij een healing Cirkel voor dieren neem ik meerdere dieren tegelijk mee in de healing. Ook werk ik tijdens de healing met edelstenen en elk dier geeft aan welke edelsteen hij of zij wil ter ondersteuning in de healing.

Deze is momenteel op aanvraag.

 

 

Echt een hele gave review gekregen, zo mooi om dit dan terug te horen maar vooral dat het ook gefilmd is.

Heel blij dat ik deze met toestemming mag delen!!

 

 

Gewoon wauw! Vandaag heeft Donder zijn eerste Cirkel Healing gehad.. Wat een bijzonder iets is het toch.. Donder at de laatste maand heel slecht of gewoon helemaal niet.. Alles na laten kijken door de dierenarts en de homeopaat.. Niks gevonden.. Alles was goed, maar hij at nog steeds niet.. Toen heb ik Denise gevraagd, want dit kan niet langer.. Denise kwam met het voorstel om hem 's avonds mee te nemen in de Healing Cirkel. Rond 19.00 uur kreeg ik een appje "Ik begin zo met de Healing Cirkel".. Niet veel later lag hij heel diep te slapen en begon te dromen.. Het duurde niet heel lang voordat hij wakker werd.. Op stond, een keer gaapte en zijn brokken op at.. Hij had 3 dagen niet gegeten wat we er ook door deden.. En nu vanochtend vroeg hij weer zelf om zijn brokken.. Heel speciaal weer.. 🥰

De eigenaar van deze hond had ook nog een review geschreven over de edelsteen die deze hond had uitgezocht tijdens de healing.

 

Donder had vandaag weer een healing.. Dit keer niet met hem alleen, maar in groepsvorm.. Bij een healing cirkel kiezen ze allemaal hun eigen edelsteen uit.. Donder koos voor een Barnsteen.. Ik had hier zelf nog nooit van gehoord, maar gezien zijn verleden is dit echt een perfecte match.. Heel bijzonder om te horen wat onze dieren allemaal kunnen.. En wat was ik blij om te horen dat hij vrolijk is en zich goed voelt! Zijn lichaam was in balans.. Mentaal veel aan het verwerken, maar hij voelt zich goed.. Wat ben ik toch trots op mijn "kleine" vriend... 💙

Barnsteen zorgt voor een goed gemoed, straalt als een zonnetje. Het zet negatieve energie om naar positieve en is een heerlijke steen bij rouw of depressieve gevoelens. Ook bij fobieën, trauma's en angsten is het een gewilde hulp. De steen leert vanuit liefde te leven en dit ook te ontvangen.