Oud en Nieuwpakket

 

Healing en Reading Cirkel voor dieren 5 dagen.

 

Vanaf 27 december zal ik elke dag een healing - reading in gaan zetten, 1x per dag tot 31 december, op het thema vuurwerkangst en onrust.Elke dag, 5 dagen lang, neem ik uw dier mee in een healing - reading van ongeveer één uurOmdat dit een healing is wat meerder vlakken raakt, mag er opgeruimd en gezuiverd worden wat er misschien verder nog speelt bij jouw dier. Zowel fysiek als emotioneel en mentaal.Ik doe deze healing - reading in een groepshealing.

Het kan zijn dat ik de groepen opsplits in honden bij elkaar, katten bij elkaar, en paarden bij elkaar.Doordat er een groepsdynamiek ontstaat wordt de healing nog krachtiger.

Ik heb een soort opbouw in de healingen/readingen. Ik leg de dieren uit wat vuurwerk is, waarom mensen dat afsteken en dat het tijdelijk is en leg ze uit dat het niet op hun gericht is. Ik geef de dieren apart een aarding en laat ze zien hoe ze kunnen aarden om meer in hun kracht te gaan staan. Omdat ik weet dat niet elk dier dat vast kan houden, schenk ik daar elke healing extra aandacht aan. En ik vertel ze ook gelijk dat ze dit altijd kunnen gebruiken bij spannende situaties (bijvoorbeeld bij onweer, of alleen thuis zijn, of een autorit, net wat ze spannend vinden). Ik maak hun energieveld wat kleiner en geef deze een extra afscherming van liefde en licht.

Verder wordt er elke behandeling gewerkt aan de volgende punten:

Wantrouwen voor dingen die er op dat moment spelen opschonen en vertrouwen teruggeven.

Bedreiging van dingen die er op dat moment spelen opschonen en steun teruggeven.

Stress machteloosheid die er op dat moment spelen opschonen en moeiteloosheid teruggeven.

Angsten die er op dat moment spelen opschonen en veiligheid teruggeven.

Ook werk ik tijdens de healingen met ondersteunende edelstenen.

Na de 5 dagen krijgt u een verslag per mail gestuurd wat mijn bevindingen waren tijdens de healingen.

Deze stuur ik 3 januari per mail.

 

Investering    € 50,-

 

Heeft u Interesse in dit pakket voor u dier.

Aanmelden kan tot 23 december

Liefs Dénise Rongen