Chakra healing met edelstenen

Tijdens deze healing gaan we 21 chakra's en onze auravelden uitbalanceren en herstellen.

Chakra's zijn energetische vortexen die het fysieke lichaam verbinden met ons geestelijk bewustzijn.

Ze zijn ook verbonden met verschillende organen en systemen van het lichaam, en als ze uit balans zijn of geblokkeerd zijn, kun je lichamelijke en geestelijke disbalans krijgen.

Als de chakra's uit balans zijn geeft dit weer een soort "rimpel" effect in onze aura's.

Ons fysieke lichaam is omringd door subtiele energievelden (aura's) en staan in verbinding met onze chakra's.

Auravelden zijn blauwdrukken die informatie bevatten afdrukken van het bio-geheugen en energetische overblijfselen waaruit je fysieke lichaam is opgebouwd en onderhouden.

Door de aura's op te schonen kunnen blokkades in de chakra's herstellen.

Edelstenen kunnen hierbij een grote rol spelen, door ze op het lichaam te leggen of om je heen in een soort grid (rooster, vlechtwerk, geometrische vormen).

Je lichaam zelf is al een grid en in combinatie met nog een extra geometrische vorm wordt de werking van de edelstenen extra krachtig.

De edelstenen kunnen op je chakra's gelegd worden om ze op te schonen en om ze uit te balanceren, maar ze kunnen ook om je heen gelegd worden, maar ook specifiek op bepaalde organen, om ze op te schonen en te healen.

 

Wat we gaan doen:

  • Voorgesprek
  • Dan leg ik je op de grond in een edelsteenlegging grid, en ik leg ook edelstenen op je lichaam. Deze legging/healing duurt ongeveer 1 uur. Tijdens de legging begeleid ik de rebalancing met mijn drums of ander instrumenten.
  • Nagesprek
  • Duur: 90 minuten
  • Een edelsteen met uitleg.
  • In de praktijkruimte van Semper Vita in Horst.

Investering            € 85,-

 

Je ligt tijdens deze sessie zeker een half uur op de grond. Ik heb 2 yogamatjes op elkaar met een vachtje. Ook zijn er kussentjes en dekens aanwezig om het je zo comfortabel mogelijk te maken.

Ook wil ik je graag een edelsteen meegegeven. 

Met wederzijds overeenstemming, maak ik van te voren contact met jouw energie en kijk en voel ik welke steen de komende tijd goed bij jou past.

Wil je dit eens een keer ervaren?

Maak een afspraak!